Dan Barna este candidatul USR la prezidențiale. Discursul de la congres a amestecat pastila albastră cu Star Trek, Matrix și Game of Thrones

0
dan-barna-romania-are-nevoie-sa-iasa-din-cei-doi-ani-si-jumatate-de-cosmar-18658482_e15af.jpg

dan-barna-romania-are-nevoie-sa-iasa-din-cei-doi-ani-si-jumatate-de-cosmar-18658482_e15af.jpg

Președintele USR, Dan Barna a fost desemnat prezidențiabil, în timp ce, pe locul secund s-a situat senatorul USR, Mihai Goțiu. 

Sâmbătă, la congresul USR, în timp ce Simona Halep câștiga magisttal Wimbledonul, la congresul USR se căuta un prezidențiabil din 4 candidați. În trecere, pe la congres a apărut și fostul președinte, Nicușor Dan, care a dorit să-și convingă foștii colegi să-i susțină candidatura la Primăria Capitalei.

Președintele USR, Dan Barna a câștigat competiția internă fără prea multe emoții, obținând 324 de voturi din totalul de 492.

La Congres, Barna a purtat pantofii norocoși, pe care ar trebui să îi poarte și peste două săptămâni, când Cioloș și colegii de partid, aleg soarta prezidențiabilului. Pe de altă parte, Dacian Cioloș nu pare să renunțe la ideea de a fi el prezidențiabilul, decizia de ieri a USR putând să însemne și ruptura de PLUS. 

„Acum este momentul nostru! După toate lucrurile pe care am reuşit să le facem împreună în ultimii trei ani, sunt sigur că avem o şansă reală ca USR-PLUS să dea preşedintele. Şi ştiu că aveţi curajul să intrăm în această competiţie. Ştiu că avem voinţa să mergem până la capăt pe acest drum. Suntem Games of Thrones ca viziune, dar ca energie suntem Star Trek-ul României”, a spus Dan Barna, în discursul de candidat. 

”Cred că ştiţi cu toţii secvenţa din Matrix când Neo trebuie să aleagă între pastila roşie şi cea albastră. Cea roşie îl aducea înapoi la viaţa de dinainte, în vreme ce pastila albastră îi deschidea ochii şi vedea lumea din jurul lui cum era cu adevărat. Cam aşa a fost şi la mine”, a continuat el. 

sursa declarații digi24

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău