Dăncilă-1000x600_5b301.jpg

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la DCNews, că, dacă partidul îi va cere şi nu va exista o altă variantă care să asigure intrarea în turul doi al alegerilor prezidenţiale, nu va face un pas în spate şi va accepta.

Pe lângă tema candidaturii la prezidențiale, de unde nu se exclude ca variantă, Viorica Dăncilă speră să poată face remanierea guvernamentală până la congresul din 3 august.

”Sper să reușesc să fac schimbările din guvern, fie și parțial, apoi să le continuăm în toamnă”, a declarat Dăncilă într-un interviu la DCNews.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În același interviu, premierul a abordat și tema mutării ambasadei României la Ierusalim, o decizie care va avea conecințe pe plan internațional pentru țara noastră. Dăncilă a pasat problema în curtea președintelui Iohannis:

””Mutarea unei ambasade este atributul preşedintelui şi cred că preşedintele trebuie să dea dovadă de corectitudine, să iasă public să spună ”Nu voi muta ambasada” sau ”Voi muta ambasada”. Trebuie să îşi asume, pentru că acest lucru revine preşedintelui şi preşedintele trebuie să îşi asume. Această tăcere cred că pentru România nu este un lucru bun.”

Dăncilă-1000x600_865bd.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg