fbpx

Dăncilă-1000x600_5b301.jpg

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la DCNews, că, dacă partidul îi va cere şi nu va exista o altă variantă care să asigure intrarea în turul doi al alegerilor prezidenţiale, nu va face un pas în spate şi va accepta.

Pe lângă tema candidaturii la prezidențiale, de unde nu se exclude ca variantă, Viorica Dăncilă speră să poată face remanierea guvernamentală până la congresul din 3 august.

”Sper să reușesc să fac schimbările din guvern, fie și parțial, apoi să le continuăm în toamnă”, a declarat Dăncilă într-un interviu la DCNews.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În același interviu, premierul a abordat și tema mutării ambasadei României la Ierusalim, o decizie care va avea conecințe pe plan internațional pentru țara noastră. Dăncilă a pasat problema în curtea președintelui Iohannis:

””Mutarea unei ambasade este atributul preşedintelui şi cred că preşedintele trebuie să dea dovadă de corectitudine, să iasă public să spună ”Nu voi muta ambasada” sau ”Voi muta ambasada”. Trebuie să îşi asume, pentru că acest lucru revine preşedintelui şi preşedintele trebuie să îşi asume. Această tăcere cred că pentru România nu este un lucru bun.”

Dăncilă-1000x600_865bd.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg