Viorica-Dancila_6f22c.jpgDevenită recent șeful partidului, Viorica Dăncilă a prins curaj și a anunțat că nu exclude o posibilă intrare în competiție pentru fotoliul de la Cotroceni. Asta în condițiile în care, în această perioadă, PSD este în căutarea unui candidat pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc la sfârșitul acestui an.

Deși a spus în nenumărate rânduri că nu s-a gândit la candidatura pentru scaunul de la Cotroceni, premierul Viorica Dăncilă pare să fi revenit asupra deciziei.

Aceasta a declarat joi în premieră că „dacă partidul îmi va cere să candidez la prezidențiale, voi accepta ce spune partidul. Dacă nu există o altă opțiune care să ne ducă în turul 2 și să câștigăm, nu voi da înapoi”, potrivit www.g4media.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În această perioadă, PSD este în căutarea persoanei cu cel mai bun capital de imagine. În acest sens derulează un sondaj de opinie, iar printre persoanele de pe această listă, Viorica Dăncilă nu se numără.

Sursa foto: capital.ro

Viorica-Dancila_d3f60.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg