tariceanu-dancila_a273c.jpg

Liderul ALDE și-ar fi dorit să fie candidatul alianței care se află acum la guvernare, PSD-ALDE. Cu puțin peste 4% la europarlamentare, Tăriceanu încă se mai visează în vremurile de glorie.

Între timp,așteptând răspunsul de la PSD, Tăriceanu a constatat că soarta îi este potrivnică. Viorica Dăncilă l-a propulsat pe Teodorovici în poziția de președinte executiv al PSD, preferându-l și pentru candidatura la prezidențiale.

Ministrul Finanțelor se află într-o competiție internă, sondajele urmând să decidă cine va fi candidatul. În sondajele PSD sunt măsuraţi mai mulţi doritori pentru cursa prezidenţială printre care Şerban Nicoale, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu sau liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Marţi urmează să aibă loc o şedinţă a coaliţiei în care să fie discutat şi subiectul candidaturii la prezidenţiale, însă Călin Popescu Tăriceanu, mai mult ca sigur, va candida doar din partea ALDE.

Conform digi24, Viorica Dăncilă pregăteşte o remaniere, în urma căreia din guvern ar urma să plece Carmen Dan, Petre Daea, Ecaterina Andronescu, Răzvan Cuc, vicepremierul Daniel Suciu, dar şi miniştri din partidul lui Tăriceanu.

Aceleași surse vorbesc și despre îndepărtarea baronilor locali: Marian Oprişan, Felix Stroe, Ionel Arsene sau Niculae Bădălău.

tariceanu-dancila_7c7be.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg