dan-radulescu-declaratie-politica_20066.jpg

Într-o declarație politică citită în Parlament, deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, atrage atenția cu privire la situația ridicării gunoiului menajer din Ploiești. 

”În ultima declarație politică din cadrul acestei sesiuni parlamentare am vorbit despre situația exasperantă a gunoaielor din Ploiești.

Modul groaznic în a fost gestionată situația de către consiliul local și primărie, nu este decât un prim pas către ceea ce se va întâmpla, cel mai probabil, în 2020, atunci când ar trebui să ajungem să recuperăm jumătate din ceea ce aruncăm la coșul de gunoi, altfel urmează să fim amendați de Comisia Europeană cu sute de mii de euro pe zi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Orașul nostru se confruntă cu un volum crescând de deşeuri solide urbane, care impun servicii de salubritate tot mai eficiente pentru eliminarea lor.

Și, îmi permit să spun că nivelul de deşeuri regăsite pe străzi este, până la urmă, un indicator clar, atât pentru nivelul reprezentanților populaţiei, cât și pentru comportamentul și civismul acesteia...

Cam asta se întâmplă atunci când interesul pentru comunitate și pentru cetățean nu este mai presus de interesul politic!

Cu siguranță, USR-ul va schimba această viziune strâmbă și, din păcate, clasică, a politicienilor despre votanți!

Pentru că fără hoție ajungem departe!

Iar după ce vom câștiga alegerile din Ploiești, primăria și consiliul local, acest lucru se va vedea cel mai bine!”

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg