codrin-stefanescu_e9538.jpg

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a anunțat, luni seară, pe o rețea de socializare, că PSD Prahova îi va susține candidatura pentru aceeași funcție la Congresul din 29 iunie. Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune că, momentan, nu s-a luat o decizie în acest sens și că filiala județeană militează pentru unitate și stabilitate.

Codrin Ștefănescu a fost îndepărtat din funcția de secretar general al PSD încă de a doua zi după condamnarea și  încarcerarea lui Liviu Dragnea. Fostul secretar județean a anunțat, însă, că va candida la Congresul PSD din 29 iunie pentru aceeași funcție. Mai mult, luni seară, Codrin Ștefănescu a postat anunțul că a primit susținerea și din partea PSD Prahova.

„Le mulțumesc colegilor mei din PSD Prahova ! Astăzi au decis și ei să mă susțină la Congres pentru funcția de Secretar General al PSD! Vom lupta cu toții pentru unitatea partidului, pentru curaj și loialitate! Forța PSD!”, a scris luni seară Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o fotografie din timpul discuțiilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat pentru Observatorulph.ro că, momentan, nu a fost luată încă o decizie pe această temă.

„Astăzi, Codrin Ștefănescu a fost, într-adevăr, la Prahova, la o discuție cu câțiva colegi și a anunțat că vrea să candideze și a prezentat câteva idei. A fost o discuție mai mult informală cu mai multi colegi. Dânsul și-a prezentat dorința de a candida, dar nu am emis o rezoluție, pentru că nu știm care sunt toți candidații. Nu s-a luat o decizie”, a precizat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, care susține că „organizația de la Prahova „militează pentru unitate și stabilitate”

La Congresul din 29 iunie delegația de la Prahova va fi una numeroasă. Este vorba despre 118 delegați și, cu siguranță, votul social-democraților prahoveni chiar contează.

Foto - Facebook - Codrin Ștefănescu

codrin-stefănescu-psd-prahova_373bb.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg