detail-of-nightwatch_6f737.jpg

Liderul PSD Marian Oprişan este de părere că Agenţia Naţională de Integritate (ANI) comite un abuz atunci când dă publicităţii declaraţiile de avere şi sugerează că există riscul ca cineva „să-ţi dea în cap pentru două Rembrandturi”.

”Practica occidentală e următoarea: îţi depui declaraţia de avere, dar ea nu e în văzul lumii. Discutăm în termeni realişti. Nu e cazul meu, dar poate are cineva două tablouaşe, nu ştiu care, şi vrem să-l facem guvernatorul Băncii Naţionale sau prim-ministru, ceva. E frumos să-i dea cineva în cap că află că are două Rembrandturi?”, spune vicepreşedintele PSD, citat de Libertatea.

Contactat de ziarul Libertatea, Oprişan a afirmat că este un tip „transparent” şi a declarat că veniturile familiei sale provin din „tranzacţii imobiliare, din dobânzi bancare, din dividende”, şi nu au vreo legătură cu el. Aceasta ar fi şi explicaţia faptului că mama lui deţine un Ford Shelby F150, în valoare de 120.000 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Oprișan este un peronaj emblematic pentruu ceea ce în folclor a intrat ca ”baronimea PSD”. Realist vorbind, nu este doar cazul psd-iștilor, baroni cu greutate fiind pe la aproape toate partidele. Cei mai mulți dintre ei nu au muncit măcar o oră în mediul privat, însă stau pe averi fabuloase, pentru că ani la rând au dispus de banii publici și nimeni nu i-a deranjat în acele vremuri. În cazul multora nu se mai poate face nimic; faptele nu au fost dovedite la timp sau s-au prescris.

În fond, două tablouri de Rembrandt are tot românul. Dacă nu, măcar un Van Gogh...

detail-of-nightwatch_10905.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg