ben-oni-ardelean-pnl-1_a8621.jpg

Ben-Oni Ardelean, deputat PNL i-a făcut "nesimțiți" si "tupeiști" pe jurnaliștii care au vrut să asiste la discuțiile din comisiile reunite de politică externă. Tupeul nu s-a limitat doar la jigniri, acesta amenințându-i că le ridică acreditarea de la Parlament.

Jurnaliștii acreditați la Parlament solicitaseră să fie prezenți în comisie în momentul în care aleşii discutau despre declarația comună a Parlamentului privind situația din Republica Moldova.

Ceea ce l-a deranjat pe Ardelean a fost faptul că jurnaliștii ar fi observat că nu există cvorum, din cauza colegilor chiulangii ai acestuia. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ben Oni Ardelean, împreună cu președintele comisiei, senatorul PSD Cristian Dumitrescu, s-au opus prezenței jurnaliștilor la lucrările comisiei, pe motiv că aceasta nu este publică.

Comisia a fost suspendată din cauza absenteismului, iar primvicepreședintele PNL a ținut să îi amenințe pe jurnaliști că va vorbi la conducerea Camerei Deputaților să li se ridice acreditările, după ce i-a făcut ”nesimțiți” și ”tupeiști”, conform digi24

ben-oni-ardelean-pnl-1_131d2.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg