fbpx

ben-oni-ardelean-pnl-1_a8621.jpg

Ben-Oni Ardelean, deputat PNL i-a făcut "nesimțiți" si "tupeiști" pe jurnaliștii care au vrut să asiste la discuțiile din comisiile reunite de politică externă. Tupeul nu s-a limitat doar la jigniri, acesta amenințându-i că le ridică acreditarea de la Parlament.

Jurnaliștii acreditați la Parlament solicitaseră să fie prezenți în comisie în momentul în care aleşii discutau despre declarația comună a Parlamentului privind situația din Republica Moldova.

Ceea ce l-a deranjat pe Ardelean a fost faptul că jurnaliștii ar fi observat că nu există cvorum, din cauza colegilor chiulangii ai acestuia. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ben Oni Ardelean, împreună cu președintele comisiei, senatorul PSD Cristian Dumitrescu, s-au opus prezenței jurnaliștilor la lucrările comisiei, pe motiv că aceasta nu este publică.

Comisia a fost suspendată din cauza absenteismului, iar primvicepreședintele PNL a ținut să îi amenințe pe jurnaliști că va vorbi la conducerea Camerei Deputaților să li se ridice acreditările, după ce i-a făcut ”nesimțiți” și ”tupeiști”, conform digi24

ben-oni-ardelean-pnl-1_131d2.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook