fbpx

csm_m_183a8.jpg

Secția specială pentru anchetarea magistraților a fost privită cu suspiciune, încă de la înființate, fiind considerată un instrument controlat politic pentru a-i bloca pe magistrații care se ocupă de dosarele politicienilor. De cealaltă parte, au fost voci care au susținut că astfel pot fi prevenite abuzurile unor magistrați.

”USR depune marţi în Parlament un proiect de lege privind desfiinţarea Secţiei speciale pentru anchetarea magistraţilor”, a anunţat la RFI deputatul Stelian Ion.

”În această sesiune depunem o altă formă a legii şi este obligatoriu ca în cel mai scurt timp posibil, această secţie specială de investigare a infracţiunilor din justiţie să fie desfiinţată pur şi simplu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Și în rândul miniştrilor PSD sunt opinii diferite referitoare la această secţie, în sensul în care într-una dintre şedinţele de Guvern anterioare au fost nişte dispute pe această temă.

Cu siguranţă, în 2020, această secţie nu va mai exista. PSD-ul în 2020 cel târziu va pierde guvernarea şi majoritatea parlamentară şi secţia aceasta va fi desfiinţată. E o chestiune doar de timp”, a precizat Stelian Ion.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook