fbpx

barnaioha-1038x584_eacde.jpg

Mai puțin de o jumătate de an până la alegerile prezidențiale din România, iar lucrurile încep să se clarifice în pivința opțiunilor opoziției, care nu intenționează să susțină un candidat comun.

Dan Barna, liderul USR, într-un interviu la TVR 1:

„Experienţa mea de viaţă e de om care a făcut proiecte pentru dezvoltare. Proiectul meu personal este să transform USR, şi acum avem alianţa USR-PLUS, în ceva care contează şi nu e doar un foc de paie, cum au mai fost partide spectaculoase în România care au avut o viaţă de un an, doi. Ăla e obiectivul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca să ating acest obiectiv, eu sunt foarte conştient că următorul pas sunt alegerile prezidenţiale, unde e important ca alianţa USR-PLUS să facă o figură credibilă şi consistentă. Din această perspectivă, eu personal şi Dacian Cioloş - chiar azi am avut negocieri - analizăm care e cea mai bună structură de poveste care să genereze încredere şi care să ne ducă mai departe spre guvernare în 2020.”

Întrebat dacă îşi doresc să îl „bată” pe Klaus Iohannis la prezidenţiale, liderul USR a replicat: „Categoric, fără îndoială, nu intrăm într-o luptă doar pentru impresia artistică şi suntem foarte asumaţi”.

Barna a apreciat că pe partea de apărare a justiţiei Klaus Iohannis „şi-a făcut treaba”, dar că ar fi trebuit să fie mai vizibil sau să aibă reacţii mai rapide în unele lucruri.

sursa declarații TVR1

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg