barnaioha-1038x584_eacde.jpg

Mai puțin de o jumătate de an până la alegerile prezidențiale din România, iar lucrurile încep să se clarifice în pivința opțiunilor opoziției, care nu intenționează să susțină un candidat comun.

Dan Barna, liderul USR, într-un interviu la TVR 1:

„Experienţa mea de viaţă e de om care a făcut proiecte pentru dezvoltare. Proiectul meu personal este să transform USR, şi acum avem alianţa USR-PLUS, în ceva care contează şi nu e doar un foc de paie, cum au mai fost partide spectaculoase în România care au avut o viaţă de un an, doi. Ăla e obiectivul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca să ating acest obiectiv, eu sunt foarte conştient că următorul pas sunt alegerile prezidenţiale, unde e important ca alianţa USR-PLUS să facă o figură credibilă şi consistentă. Din această perspectivă, eu personal şi Dacian Cioloş - chiar azi am avut negocieri - analizăm care e cea mai bună structură de poveste care să genereze încredere şi care să ne ducă mai departe spre guvernare în 2020.”

Întrebat dacă îşi doresc să îl „bată” pe Klaus Iohannis la prezidenţiale, liderul USR a replicat: „Categoric, fără îndoială, nu intrăm într-o luptă doar pentru impresia artistică şi suntem foarte asumaţi”.

Barna a apreciat că pe partea de apărare a justiţiei Klaus Iohannis „şi-a făcut treaba”, dar că ar fi trebuit să fie mai vizibil sau să aibă reacţii mai rapide în unele lucruri.

sursa declarații TVR1

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg