Şerban Nicolae, senator PSD: „Să nu facem pentru alţi cetăţeni drept de vot din vârful patului, prin corespondenţă sau electronic”

0
serban-nicolae-LM_6773_b87bc.jpg

serban-nicolae-LM_6773_b87bc.jpg

Declarații care par ireale, desprinse din replici de ghetou, de magazie de scule sau de vârful muntelui; de oriunde, dar nu din poziția de ales și plătit de popor.

Ultimul exemplu în acest sens vine de la senatorul PSD, Șerban Nicolae:

„Haideţi să fim de acord că cetăţenii români sunt egali, că dacă în vârful muntelui se votează la secţia de votare prin deplasarea persoanei indiferent de vârstă până la secţia de votare, să nu facem pentru alţi cetăţeni drept de vot din vârful patului, prin corespondenţă sau electronic.”

Ştiţi foarte bine că ambasadorii numiţi de Klaus Werner Iohannis de care nu îndrăzniţi să vă luaţi au organizat alegerile. Ştiţi că atunci când s-a zis că Bucureştiul a închis tabletele, de fapt era serviciul de securitate, erau cei de la URSS – PLUS.

Nu Bucureştiul a închis tabletele, dar nu aveţi curaj să vă luaţi de stăpânii voştri pentru că vă plătesc şi vă comandă.

Această moţiune ca si referendumul reprezintă un fake, nu poate să fie poziţia publică a Senatului o colecţie de lozinci, o formulă de teme politicianiste ieftine care nu şi-ar găsi rezolvarea cu demisia ministrului de Externe.

Aveţi curajul, ridicaţi-vă semeţi din genunchi! Cereţi demisia preşedintelui României şi a ambasadorilor numiti de el în ţările în care au fost probleme pentru că altminteri vă iese ipocrizia pe faţă”, a declarat Şerban Nicolae.

Ipocrizia și tupeul nu par să mai aibă limite. Dacă atunci când le convine votează și ”morții”, atunci când votul le este defavorabil, asta tocmai din cauza comportamentului lor inacceptabil, unii politicieni se comportă de parcă sunt de drept în fruntea țării, de parcă li se cuvine, iar electoratul are obligația de a le suporta toate mojiciile, umilințele. A devenit evident că mulți nu au învățat nimic din lecția de la ultimele alegeri, iar următoarele lecții vor fi și mai dure.

serban-nicolae-LM_6773_56adc.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău