Roberta Anastase, deputat PNL, și-a prezentat raportul de activitate pe luna mai

0
roberta-anastase-03004100-465x390_f8930_594fc.jpg

roberta-anastase-03004100-465x390_f8930_594fc.jpg

În luna mai activitatea deputatului Roberta Anastase s-a axat, cu precădere, asupra acţiunilor specifice campaniei electorale desfăşurate în cadrul circumscripţiei electorale.

Astfel, Roberta Anastase a participat la o serie de evenimente organizate la nivel local şi judeţean alături de candidaţii propuşi de Partidul Naţional Liberal în marja scrutinului electoral european din data de 26 mai.

Printre evenimente amintim: în data de 14 mai, Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti a fost gazda evenimentului de lansare a noului volum ce poartă semnătura Preşedintelui României, Klaus Iohannis. Evenimentul organizat în colaborare cu Filiala Prahova a Partidului Naţional Liberal s-a bucurat de prezenţa unui număr impresionant de participanţi şi a oferit oportunitatea unui dialog deschis asupra problemelor actuale cu care se confruntă România. În marja acestui eveniment, la solicitarea Preşedintelui PNL Prahova şi a Robertei Anastase, primarii Partidului Naţional Liberal din judeţ au avut oportunitatea unui dialog deschis cu preşedintele României.

La invitaţia Primăriei Sinaia, a participat în data de 20 mai la evenimentul “Memorial Day”. Evenimentul organizat sub înaltul patronaj al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România a avut drept scop comemorarea soldaţilor americani căzuţi la datorie în perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

La nivel legislativ, activitatea Robertei Anastase s-a concentrat asupra dezbaterilor organizate în plenul Camerei Deputaţiilor şi a comisiilor de specialitate. În cadrul sesiunii de întrebări şi interpelări adresate membrilor Guvernului, deputat Roberta Anastase a solicitat atât Ministerului Afacerilor Externe cât şi Ministerului Apărării Naţionale elaborarea unui punct de vedere oficial cu privire la amplele exerciţii militare întreprinse de navele Flotei Armate Ruseşti în spaţiul Mării Negre.

sursa: Departament Comunicare Birou Parlamentar  Roberta Alma Anastase

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău