Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre viața lui Liviu Dragnea din pușcărie: ”Nu se uită la TV să nu fie dezamăgit de oamenii lui”

0
646x404_2_dc1ec.jpg

646x404_2_dc1ec.jpg

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a dezvăluit că Liviu Dragnea evită să se uite la televizor în puşcărie, în condiţiile în care Viorica Dăncilă a preluat conducerea partidului şi mai mulţi lideri ai PSD l-au acuzat că e singurul responsabil pentru rezultatul foarte slab scos de PSD la alegerile europarlamentare.

Ștefănescu susține că Liviu Dragnea încearcă să nu se uite prea mult la televizor.

„Presupun că nu se uită tocmai din acest motiv şi încearcă, ca orice om aflat la mare suferinţă şi la mare anaghie – şi ştim foarte bine că e un deţinut politic în acest moment, pentru că dosarul său a fost o mizerie de la un cap la altul, cusut cu aţă albă de la un cap la altul şi toţi ştim în partid lucrul ăsta. Ştie tot electoratul nostru. Vă daţi seama, prinzi anumite sentimente când vezi că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care îl conduci şi l-ai dus la victorie de cel puţin două ori într-un moment în care România avea nevoie de patrioţi, de un mesaj de unitate, de românism în primul rând. Credeţi-mă că nu cred că se uită la televizor foarte des, încearcă să nu se uite”, a spus Codrin Ştefănescu.

De altfel, el a adăugat că a încercat să nu-i dea veşti proaste lui Liviu Dragnea. „ Mi-a zis că este puternic, că este demn şi că îşi duce mai departe crucea până la capăt. Asta e tot ce pot să vă spun public”, a mai spus el.

Citeste mai mult: adev.ro/psw4rh

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău