229451e2-f8ab-4a5c-8bec-e0c0f0a98dce_ea4ea.jpg

Gata! Sărăcia a luat sfârșit. De astăzi nu vă mai puneți pofta în cui și puteți da năvală la comercianții de produse BIO. Și asta pentru că politicile PSD au dat deja rezultate remarcabile.

Nu este o glumă, ne spun chiar cei de la PSD Prahova, care au postat pe pagina de facebook următoarele:

”Guvernarea PSD - alimentele bio au devenit mai accesibile pentru români!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

🍎🍏 Începând cu data de 1 Iunie 2019 avem produse alimentare tradiționale, ecologice și montane mai ieftine. 
🥚🍳 Prețul pentru 6 ouă ecologice de țară a scăzut de la 8,98 lei la 8,65 lei, untul ecologic este 14,40 lei pe pachet de la 14,83 lei, iar această scădere este vizibilă la o diversitate de produse. 
📉💰 Guvernul PSD a redus TVA ul de la 9% la 5% pentru produse montane, ecologice, tradiționale, autorizate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, astfel încât alimentele de înaltă valoare calitativă au devenit mai accesibile pentru întreaga populație, iar românii sunt încurajați să mănânce sănătos.”

Ne-am uitat, cu atenție, la o asemnea minunăție de postare. Am recitit-o, ca să aprofundăm, ca să ne intre în cap. Nu-i de colo să ai scăderi de prețuri cu 40 de bani la atât de multe produse. 40 de bani de la unt, cu 40 de la 6 ouă, cu 40 de la ceaiul de tătăneasă, cu 40 de la urzicile pe care nu le-au stropit cu nimic în afară de ce au stropit câinii aflați în trecere. Ce să mai... 2-3 lei economisiți la fiecare tură pe la piață. Ăsta e deja huzur, boierie, destrăbălare culinară, orgie financiară, veselie bugetară.

Pentru a preîntâmpina situațiile delicate, care decurg dintr-un asemenea șoc economico-social, prevăzând că se vor forma cozi imense, facem apel la populație să nu se bulucească la achiziții, ca atunci când se deschide câte un supermarket și se dau tigăi și ciorapi flaușați albi cu dungi violet. Știm că există tentația firească să nu ratăm o asemenea oportunitate, dar putem da dovadă de un pic de civilizație, de bun simț și responsabilitate socială, că doar nu suntem animale disperate după produse bio, eco. 

Și nu uitați, după fiecare achiziție, treceți prin fața sediului PSD și ziceți ”Săru' mânaaa!”, că doar nu suntem niște nerecunoscători, care nu sunt în stare să aprecieze 40 de bani în plus în buzunar. Dacă nu faceți așa, să vă fie rușine încă de pe acum!

* Nelămurire: la rahatul de trandafiri bio e vreo reducere? (DEX: RAHÁT, (1rahaturi, s. n., (2rahați, s. m. 1. S. n. Produs de cofetărie cu aspect gelatinos, fabricat din sirop de zahăr, amidon și diferite substanțe aromatice și prezentat de obicei în formă de cuburi mici.)

229451e2-f8ab-4a5c-8bec-e0c0f0a98dce_c3ce5.jpg

d8c6f37e-b6d7-47f7-89e8-f5a621e69c8c_03dcf.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg