bc11f201be96616b1d4c0a8235fd5549_3e21d.jpg

Adevărul este că România a dovedit că e țara tuturor posibilităților. Nimic nu ne mai surprinde, nimic nu este imposibil pentru noi. Dacă nevasta a refuzat să candideze, cineva din casă trebuie să o facă. Dacă și Pandele refuza, următoarea variantă era bona?

În cazul familiei Pandele-Firea, un cuplu de primari, de la Capitală și Voluntari, cineva trebuia să se sacrifice pentru țară. Cum Gabriela Firea a declinat propunerea lui Liviu Dragnea, de parcă acum mai contează, din familia de politicieni rasați a răsăsrit o nouă speranță.

România gemea de durere, după anunțul lispit de dragoste de țară, făcut de duoamna Firea. În vila din Voluntari, la ceas de seară, mințile luminate ale politicii românești, pe care bunul Dumnezeu le-a adus sub același acoperiș, au decis că țara nu poate fi lăsată de izbeliște, fără o căpetenie de seamă: Costel Florentin Pandele, independent. Fiind căsătorit cu Gabi Firea, e greu de acceptat ideea că omul e independent...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”M-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (...) îmi anunț candidatura la președinția României ca independent. Voi candidat independent. (...) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (...) Gabi (Gabriela Firea, primarul general. n.r) a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o țară liberă, nu într-o țară care este instaurată teroarea”, a declarat Florentin Pandele, la RomâniaTv.

Imaginați-vă doar că România ar putea să arate ca living-ul lui Pandele și o să începeți să îl regretați pe Dragnea. Am exagerat, dar nu m-am putut abține. 

Dacă anunțul candidaturii nu a reușit să vă smulgă măcar o lacrimă de râs, pe numitul Pandele îl puteți admira aici:

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg