carmen-dan-1_8a8eb.jpg

Evenimentele din ultimele zile, coroborate cu recidiva în materie de umilit cetățenii români, l-au determinat pe președintele Klaus Iohannis să ceară demisia celor doi.

Klaus Iohannis: „Cei care nu au organizat corespunzător sau chiar au organizat intenţionat prost aceste alegeri trebuie să plătească cu funcţia. Atenţie, vorbesc de urmarea politică. Că ulterior se găsesc şi alte probleme este o chestiune pe care o vom discuta după ce există prima analiză. Aşadar, fiindcă nu au ştiut să-şi dea demisia de onoare, solicit demiterea imediată a ministrului de Externe şi a doamnei ministru de Interne. Imediat însemnând imediat!”

Atât Carmen Dan cât și Teodor Meleșcanu refuză să demisioneze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Teodor Meleșcanu: „La două săptămâni după ce am stabilit care sunt secţiile de votare, la propunerea ambasadelor şi la solicitările unor misiuni diplomatice de către un număr semnificativ de cetăţeni români, dânsul a anunţat că facem referendumul în aceeaşi zi. În consecinţă nu au putut să voteze toţi oamenii, mai ales în secţiile aglomerate (...). Nu eu am făcut secţiile de votare.”

Dacă Teodor Meleșcanu are un răspuns care îi evidențiază trecerea prin diplomație, în cazul Carmen Dan situația este la polul opus, răspunsul semănând mai degrabă cu o ceartă la piață, pe bază de legume neonforme și furt la cântar.

Carmen Dan: ”Nu e surpriză că domnul preşedinte îmi cere demisia. Nu e prima dată şi e de notorietate această idee fixă. Politic îi răspund că nu mă impresionează astfel de cereri urgente chiar dacă acestea sunt dublate de riscul unor dosare penale. De fiecare dată o demisie din funcţie o voi depune numai atunci când partidul din care fac parte mi-o va cere. Am discutat cu doamna prim-ministru după ce am ascultat declaraţia preşedintelui şi mă văd nevoită să-l dezamăgesc: nu îmi voi da demisia nici imediat, nici imediat"

Ministrul Carmen Dan pare să fie printre ultimii din gașca Dragnea, care nu au înțeles nimic din semnificația votului de duminică.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg