ciolacu_2bfa9.jpg

Ciolacu a obţinut 172 de voturi pentru postul de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Marcel Ciolacu este succesorul lui Liviu Dragnea, după ce acesta din urmă a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Deputatul PNL Raluca Turcan, susţinută şi de PMP şi USR, a obţinut 100 de voturi. Kelemen Hunor de la UDMR a primit 20 de voturi. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Partidul lui Victor Ponta, Pro România, l-a susținut pe candidatul PSD, refăcând astfel stânga din politica românească. 

Cine este Marcel Ciolacu? De profesie jurist, Ion-Marcel Ciolacu (52 de ani) s-a specializat în administrație publică locală. Prima funcție publică deținută de acesta a fost cea de prefect interimar, în noiembrie-decembrie 2005, după care a devenit, pe rând, director al Urbis Serv și viceprimar al municipiului Buzău.

La alegerile parlamentare din 9 noiembrie 2012, Ion-Marcel Ciolacu a fost ales deputat din partea PSD în circumscripția electorală nr.10 Buzău, colegiul uninominal nr.7, unde l-a avut în postură de contracandidat pe democrat-liberalul Cezar Preda. Actualmente, el este secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților. În 2015, a fost ales prin vot deschis președinte al Organizației Județene PSD Buzău. 

ciolacu_558c4.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg