fbpx

b624734a-da79-4046-b277-cf673be291e5_e2d99.jpg

Nu este prahovean, dar este un personaj emblematic pentru ceea ce reprezintă un sistem odios, nu neapărat un partid. Un sistem care a crezut că poate cumpăra oamenii.

Ten Tv Lugog a difuzat o știre despre ”supărările” unui primar,  un simbol al unei mentalități, care stă la baza sistemului politic canceros din România. Este vorba despre primarul din Lugoj, Francisc Boldea.

„Alegerile care au fost ieri (n.r. duminică) mi-au demonstrat un lucru dezamăgitor şi o spun direct, ca persoană fizică. Poţi să le faci de toate oamenilor. Să îţi rişti sănătatea, viaţa, să te expui, să nu răspunzi la toate caricaturile şi toate care-s scrise de oameni care în viaţa lor nu au făcut nimic şi să te trezeşti la urmă cu cuţitul în spate”, a spus Boldea, care a dat şi exemple concrete.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Le faci piaţă (n.r. în jurul căreia străzile sunt pline de gropi), le faci pod (n.r. inaccesibil persoanelor cu dizabilităţi), le faci sală de fitness, le faci parcuri, le faci SPA (n.r. inaugurat în campania electorală din 2016 şi încă nefuncţional), le faci ştrandul cu şase bazine (n.r. deschis după cinci ani de lucrări, doar pentru vizitare, cu trei zile înainte de alegeri), le faci toate. Te lupţi patru ani cu opoziţia, ca ieri să te trezeşti la vot că se votează cu opoziţia. Te lupţi la Bucureşti, şi am făcut n drumuri pentru Militari, ca să aibă drumuri de acces şi la urmă îţi bagă cuţitul în spate”, a declarat Boldea.

Omul nu a înțeles că un primar este PLĂTIT ca să lucreze pentru comunitate. Un primar nu dă nimic de la el, ci doar îndeplinește atribuțiuni de serviciu pentru care este remunerat. Asta dacă le îndeplinește...

sursa video Ten Tv

in_articol_1bf54.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
bilboard_f1442.jpg