Codrin Ștefănescu referindu-se la Liviu Negoiță: ”Să nu luați în seamă obraznici din ăștia mici”

0
codrin-610x300_cc304.png

codrin-610x300_cc304.png

Previzibil asaltul contestatarilor din PSD asupra lui Liviu Dragnea și acoliților săi. 

Reacția secretarului general PSD vine după ce primarul Sectorului 3 al Capitalei a catalogat rezultatul alegerilor europarlamentare ca fiind o „surpriză plăcută”, precizând că „un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat, ci, dimpotrivă, sancționat”, ceea ce s-a și întâmplat.

„Să nu luați în seamă obraznici mici de genul acesta pentru că nu au nicio legătură cu partidul. Noi în momentul de față trebuie să fim foarte uniți, să găsim soluții, am înțeles mesajul pe care electoratul l-a transmis, toată lumea în partid cere analize serioase în fiecare județ să vedem unde s-a greșit pentru că sunt organizații care au obținut peste 47% și organizații ca a domnului Robert Negoiță, care luat 16%.

Evident că acum toți cei din partid așteaptă o întâlnire. Noi suntem încă la sediu pentru că avem foarte multe probleme în aceste ore, sunt contestații, sunt întâlnirea cu avocații, BEC-ul încă nu s-a exprimat cu rezultatul final care este și rezultatul legal. Lucrurile sunt destul de clare. Știm că ne aflăm pe poziția doi”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

surse declarații antena3 și digi24

codrin-610x300_b80ee.png

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău