Când ați râs ultima oară cu poftă? PNȚCD cere blocarea facebook pentru că a prejudiciat alegerile. ”Să vină Zuckerberg să dea explicații!”

0
2e8fffc6-2255-4e3d-8ffc-33c8df9f638c_c128f.jpg

2e8fffc6-2255-4e3d-8ffc-33c8df9f638c_c128f.jpg

Am căutat prin Monitorul Oficial să văd dacă a intrat în vigoare vreo lege care permite consumul de droguri. N-am găsit. Acum o să întreb un psihiatru cum se numește afecțiunea care a generat postarea de pe pagina PNȚCD. Nu mă las până nu găsesc o explicație pentru ceea ce urmează să citiți aici.

Postarea de pe pagina partidului PNȚCD, partid care mai există doar în cărțile de istorie:

”Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook. Așa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot așa mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.

În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide.

Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil.”

Ce? Nu ați înțeles? Dar oamenii, 3-4 câți mai sunt, chiar au dreptate. Nu-i lucru ușor să deschizi ușa frigiderului și să te muște de nas dragonii ăia roz, care au intrat acolo, nu se știe cum. Și nici să auzi voci nu-i ușor. Fiecare voce are un mesaj, fiecare te îndeamnă să faci câte o faptă, uneori bună, alteori rea. Și umbele de pe pereți se mișcă amețitor, înfiorător. 

Îți cauți pastilele și constați că unul dintre dragoni le-a vândut, la preț de nimic. Cauți disperat prin cărțile de istorie și constați că PNȚCD chiar a existat, așa că te încurajezi la gândul că nu ești chiar nebun. Deschizi pagina de facebook: PNȚCD există! Asta da confirmare. Începi să crezi că existi cu adevărat, apoi rogi vocile din cap să vorbească mai încet și te apuci să postezi. 

Să vină cupa la băieți, să se dea banii, să moară legendarul Gibilan, să se dea să ajungă la toată lumea, huo!, pnțcd e partid de dreapta, și psd e la fel, am câștigat și alegerile astea. Sunt doar câteva mesaje pe care le dai. Nu înțelege toată lumea, pentru că sunt subliminale și nu toată lumea e pregătită pentru finețuri d-astea. 

Treci la partea grea – impresionarea electoratului. Nu contează că sunt doi, contează că sunt, că spiritul bieților Maniu, Coposu dăinuie (bieții de iei, sfredel sunt în mormânt dacă află ce s-a ales de PNȚCD). Și cum ai putea să demonstrezi că alții sunt nebuni și tu ești sănătos tun, dacă nu chemându-l pe Mark Zuckenberg să dea el niște explicații, în fața Parlamentului României? Doar așa te poți lupta cu hidra feisbucistă. 

”Ia vino, mă, Mark! Ia treci tu, aicișea, să schimbăm două vorbe! Cum îți permiți mă, roșcovanule, să ne dai tu m..e? Adică să îi lași pe toți nenorociții ăia de români să ne înjure? Știi tu, mă, prăpăditule, cine suntem noi? Păi nu ai tu avere din muncă, câtă am furat noi din țara asta? Ca să știi: ești măgar și violent!”  

Acestea fiind spuse, ne dorim să ne luăm pastilele la timp, ca să nu cumva să ne vină ideea să îl chemăm pe Trump la redacția observatorulph, să ne spună și nouă de ce nu-i atacă pe ruși, dacă tot ne ține ocupat terenul de la Deveselu, cu baza aia a lui.

PS: Domnule Aurelian Pavelescu, președinte PNȚCD, fugiți că ținem noi dragonul ăsta!

2e8fffc6-2255-4e3d-8ffc-33c8df9f638c_b8bbb.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău