60945255_2813786191970073_6860840845222871040_o_6653b.png

Ploieștenii demonstrează că s-au săturat de combinața de hoție, minciună, corupție și incompetență care a marcat municipiul de mult prea mult timp. Alianța 2020 USR-PLUS a primit cele mai multe voturi în Ploiești și în Câmpina și a ieșit pe locul al doilea în topul încrederii prahovenilor, surclasând PSD. Este momentul în care schimbarea politicii locale nu mai este un vis și în care putem privi cu încredere spre ziua de mâine.

Le mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și au ieșit la vot și în special românilor plecați din țară, care au stat multe ore la cozi pentru un drept călcat în picioare de actuala guvernare.

”Rezultatul acestor alegeri este încărcat de semnalul schimbării si este un mesaj puternic transmis întregii clase politice. Incompetența, hotia si aroganta nu pot fi tolerate la nesfârșit. USR și noua clasă politică trebuie să se pregătească  pentru a confirma, prin integritate, competență și respect pentru lege, încrederea acordată din partea cetățenilor. Este un pas înainte și un prilej de bucurie, dar si un moment de reflecție pentru tot ce mai avem de facut pentru a reusi transformarea României. Cred că este momentul ca și celelalte forțe de opoziție să decidă că integritatea, competența și respectul pentru lege trebuie să reprezinte cuvintele de ordine. Trebuie să ne pregătim împreună pentru o viitoare guvernare dificilă și să fim conștienți că dacă eșuăm, oferim un colac de salvare pentru PSD, pentru corupție și pentru incompetență” , George Marussi, președintele USR Prahova.

Suntem cu toții sătui ca Ploieștiul să fie un pol al corupției, ca aerul să fie irespirabil cu complicitatea autorităților, să vedem cum se dărâmă la propriu cultura prahoveană, să asistăm neputincioși la jaful banului public și la proiecte publice blocate în primăriile din județ! 26 mai trebuie să rămână în istorie ca ziua în care a început schimbarea județului Prahova. Avem nevoie de voi și pe mai departe! Împreună, ajungem departe!

sursa: comunicat de presă al USR Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg