NDAmaGFzaD0xNDZjOTczNzhkZmU5NjgwYWU3NmRkOGY1YWEzNjI2NQ.thumb_691de.jpg

Ce ne facem, acum că nu mai avem pe unde să ieșim din case, din cauză că avem școală lângă școală și spital lângă spital?

Aproape de finalul campaniei electorale, liderul PSD a fost prezent într-o emisiune de la antena3, o precizare inutilă, însă trebuie citată sursa. 

Delirul comunicării a atins paroxismul la declarația: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Sunt mulţumit de faptul că, de când am preluat guvernarea, PSD a reuşit să facă o altfel de politică. În loc să cădem în capcana discursului injurios, violent, să divizăm, să instigăm, am fost preocupaţi să aplicăm programul de guvernare, să facem lucruri bune.

La fiecare înjurătură de-a lor, noi am construit o şcoală, la fiecare înjurătură de-a lor, noi am construit un spital."

Pe cale de consecință, nepunând la îndoială spusele liderului PSD, dar luând în calcul și faptul că înjurăturile au fost la capitolul ”fără număr, fără număr” (pentru că tot le plac manelele), concluzionăm că România a devenit imperiu, anexând întreaga Europă și o parte din fosta URSS. Altă explicație nu găsim, având în vedere că în România nu ar fi încăput atâtea școli și spitale, nici dacă le construia pe verticală, până la bunul și tolerantul Dumnezeu, din punctul nostru de vedere chiar prea tolerant.

NDAmaGFzaD0xNDZjOTczNzhkZmU5NjgwYWU3NmRkOGY1YWEzNjI2NQ.thumb_3e9b7.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg