220px-Reuven_Rivlin_at_a_meeting_with_Viorica_Dăncilă_April_2018_3549_cropped_0f33b.jpg

Viorica Dăncilă aruncă încă o bombă în interioul PSD, anunțând că participarea sa la referendum este un semnal că ”susține statul de drept și democrația”.

Referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis și desfășurat în ziua alegerilor europarlamentare a aprins spiritele în coaliția guvernamentală.

Pentru că vizează tocmai blocarea guvernanților în tentativa de a se salva din dosarele pe care le au unii dintre ei, aceștia au făcut apel la propriul electorat să nu voteze la referendum, efectul boicotului având drept consecință invalidarea acestuia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iată însă că nu toți psd-iștii au aceeași linie de urmat, dictată de conducerea partidului, notă discordantă făcând chiar premierul Viorica Dăncilă, care este și primvicepreședinte, respectiv al doilea om în PSD.

 ,,Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru", a afirmat Dăncilă.

Simțind că i se apropie sfârșitul în funcția de premier, Dăncilă a adaugat:

,, Nu îmi este teamă, când mergi pe o funcție știi că și pleci de acolo, dar în momentul  în care pleci trebuie să ai certitudinea că ai facut ce trebuie''.

220px-Reuven_Rivlin_at_a_meeting_with_Viorica_Dăncilă_April_2018_3549_cropped_dac55.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg