Traian Băsescu, la Ploieşti: Întrebările de la referendum trebuie salvate printr-un ”DA”

0
WhatsApp_Image_2019-05-16_at_17.57.091_10f25.jpeg

WhatsApp_Image_2019-05-16_at_17.57.091_10f25.jpeg

Prezent la Ploieşti, pentru prezentarea planului de acţiune al PMP pentru Parlamentul European, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a susţinut că prezenţa românilor la urne la referendum va fi un semnal important, nu doar pe plan intern, ci şi extern. 

Chiar dacă susţine că formularea întrebărilor nu este una fericită, fostul preşedinte al României consideră că este importantă prezenţa românilor la referendum. 

”Este extrem de limitativă întrebarea”, a susţinut Băsescu cu privire la prima intrebare de la referendum, lăsând să se înţeleagă că aceasta lasă loc la interpretări. 

”Cealaltă sunt trei întrebări într-o întrebare. Destul de nefericit formulate, dar acum nu mai contează. Bine, mai puţin bine formulate, trebuie salvate printr-un DA”, a susţinut Băsescu. 

La rândul său, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a susţinut că ,,românii trebuie să iasă la referendum”. 

”Noi ne-am exprimat un punct de vedere legat de referendum (…) Am spus că romanii trebuie să iasă la referendum să voteze DA. Eu cred că acest referendum nu este despre pentru sau împotriva lui Iohannis. Este o temă extrem de sensibilă cu consecinţe pe termen mediu şi lung”, a susţinut Eugen Tomac, preşedintele PMP.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău