WhatsApp_Image_2019-05-15_at_11.01.16_91438.jpeg

Premierul Viorica Dăncilă se află astăzi la Ploiești, unde efectuează o vizită. Orașul s-a umplut de polițiști de la rutieră pe traseul oficialităților. Aceasta a confirmat ruptura de Liviu Dragnea privind restructurarea guvernului și l-a atacat pe președintele Iohannis.

Dăncilă a participat la semnarea unui contract de operare a stației de sortare a deșeurilor Boldești Scăieni și a stației de tratare mecanobiologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești între Consiliul Județean Prahova și o firmă privată.

Alături de premier au venit la Ploiești și mai mulți miniștri, precum Sorina Pintea, Orlando Teodorovici, Radu Oprea și Nicolae Bădălau.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dăncilă a profitat de ocazie să-l acuze pe președintele Iohannis de lipsă de comunicare pe tema numirilor din Guvern, după demisia celor care candidează pentru PSD la europarlamentare.

,Am sunat la Administrația Prezidențială și mi s-a spus că domnul președinte este la Bruxelles, luni, apoi am văzut că ieri și-a lansat cartea la Ploiești, pe scările vopsite", a declarat premierul.

Dăncilă a confirmat și ruptura de Dragnea. Întrebată dacă va continua să ignore propunerea liderului PSD de restructurare a guvernului prin vot în Parlament, premierul a declarat: ”Nu-mi schimb opțiunile”.

Viorica Dăncilă despre remanierea propusă de Dragnea: ”Acest lucru îl vom discuta în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Pentru mine, acum este important să merg în mijlocul oamenilor, astfel încât guvernarea să se plieze pe cerinţele oamenilor, să merg să văd stadiul realizării lucrărilor din fonduri europene şi din fonduri guvernamentale. Şi aceasta discuţie va fi în CExN. Dar nu cred că o să-mi schimb opţiunea"

VIDEO

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg