20190514_190915_0ef80.jpg

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost prezent, marți seară, la Ploiești, unde a lansat un nou atac la adresa PSD. „Trebuie să ne eliberăm de această guvernare eșuată”, a susținut Iohannis, care consideră că pe 26 mai, la alegerile europarlamentare și la referendum, românii trebuie să confirme actualei guvernări că „noi nu suntem un neam de hoți”.

Președintele României a avut, inițial, o întâlnire cu parlamentarii, primarii, consilierii județeni și locali liberali din Prahova, iar apoi, în sala de la Casa Sindicatelor, și-a lansat volumului său „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”, ocazie perfectă de a ataca guvernarea PSD.

„Românii sunt pro-europeni, dar din nefericire nu chiar toți. Sunt unii care s-au adunat într- o grupare care se numește PSD. Din păcate, ei nu sunt așa europeni precum suntem noi”, a susținut Iohannis.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atacul președintelui României la adresa social-democraților a continuat, acesta amintind că proiecte majore promise de guvernarea PSD nu au fost realizate.

„Au promis oamenilor mai mulți bani și-au crescut unele salarii. Și ce să vezi? Între timp inflația a mâncat toți acei bani. Iată o minciună (...) Păi nu le e rușine?”, a întrebat retoric Iohannis în ropotele de aplauze.

„Oamenii trebuie să dea un răspuns. Trebuie să meargă la referendum, trebuie să meargă la europarlamentare. Noi suntem un popor, o națiune care vrea prosperitate, vrea justiție dreaptă, vrea un Guvern performant, vrea un Parlament performant. Noi nu suntem un neam de hoți și trebuie să dăm un răspuns acestei guvernări”, a susținut președintele României, precizând că „trebuie să ne eliberăm de această guvernare eșuată”.

„Politicienii trebuie să înțeleagă, cei care au ratat guvernarea, și aceștia sunt PSD-iștii, trebuie să înțeleagă că lumea nu-i mai vrea, iar cei care vin cu alternativă trebuie să primească un semnal din partea oamenilor ca să prindă curaj și să meargă mai departe. Așa se schimbă o țară și așa se repară România”, a mai afirmat Iohannis  la Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg