Se poate mai jos de atât? Se poate ”fără număăăr”! ”Victorie PSD” – o manea electorală hăulită de Nicolae Guță

0
71734f21-17b5-42ad-9c06-fedcd6ac40fe_e11ef.jpg

71734f21-17b5-42ad-9c06-fedcd6ac40fe_e11ef.jpg

Niciodată să nu spui… niciodată! Cel puțin când vine vorba despre nivelul la care poate să coboare o campanie electorală.

Maneaua electorală ”Victorie PSD”, lansată de Nicolae Guță, a devenit virală în ultimele ore. Până și maneliștii au reușit să se enerveze și să-și înjure copios idolul. 

Dacă vă întrebați încotro riscă să se îndrepte România, și nu suferiți de afecțiuni cardiace sau dureri cumplite de stomac, însoțite de greață și vărsături, atunci dați play pe superbitatea de clip electoral de la finalul acestor rânduri. Se potrivește perfect cu imaginile cu bodyguarzii interlopi, cu nivelul discursului unor personaje politice, cu ceea ce se întâmplă în România zilelor noastre. 

Nu este foarte clar dacă este vorba despre un clip electoral plătit oficial, sau este vorba despre dragostea sinceră pe care ipochimenul manelist o poartă partidului.

În cazul în care faceți față cu succes acestei provocări, care vă poate afecta starea emoțională, dar și starea fizică generală, atunci parcurgeți și comentariile de la finalul clipului, de pe youtube.

Pentru că intuim ceea ce urmează, vă rugăm respectuos ca ceea ce veți comenta pe pagina noastră să fie într-un limbaj decent, atât cât este posibil. Avem încredere în cititorii noștri!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău