fbpx

dragnea_2-465x390_5060e.jpg

Ce se întâmplă în aceste zile într-un spital de provincie este o radiografie a felului în care cancerul politic face metastaze în instituțiile care ar trebui să lucreze în folosul cetățenilor.

Medicii sunt folosiți ca masă de manevră de Partidul Social Democrat, urcați în autocare și duși la miting, în disprețul legii și al bolnavilor din spitale.

Dacă locuiești în zona Moldovei, este indicat să nu te îmbolnăvești joi, pe 9 mai, deoarece PSD îi ia cu arcanul pe medici de la căpătâiul bolnavilor pentru a-i duce la Iași, să-l aplaude pe Liviu Dragnea, „care le-a mărit salariile”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, comuna Alexandru cel Bun, județul Neamț, s-a dat dispoziție de la Primăria comunei să se înscrie 40 de angajați pentru miting. Situația ne-a fost semnalată de un medic din spital, căruia îi protejăm identitatea.

El ne-a descris un sistem bolnav, în care medicii și personalul medical sunt tratați ca masă de manevră pentru interese politice, sunt intimidați și luați pe sus de lângă pacienții lor atunci când șefii politici au nevoie de aplaudaci.

Citește continuarea pe republica.ro

sursa foto: evz.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg