fbpx

big_dscf4679_cbc34.jpg

Viorica Dăncilă renunță la Anca Alexandrescu, consilierul pe care Liviu Dragnea i l-a impus premierului, au declarat surse politice pentru HotNews.

Ulterior, Viorica Dăncilă a confirmat informația. Premierul nu a dat amănunte concrete despre motivele deciziei, susținând că nu e în conflict cu Dragnea, iar în campanie electorală „trebuie să intensificăm comunicarea” de la partid. 

Anca Alexandrescu a fost numită, în februarie 2018, de premierul Viorica Dancila în postul de consilier onorific, post neremunerat, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Era al doilea om de încredere plasat de Liviu Dragnea lângă Dăncilă, după Darius Vâlcov. Anca Alexandrescu se ocupa până atunci de imaginea lui Liviu Dragnea.

Anca Alexandrescu a colaborat în trecut și cu alți lideri PSD, precum Adrian Năstase si Victor Ponta, dar si cu Sorin Oprescu.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg