dancila___dragnea_01671600_b1f27.JPG

Joi seara, într-o emisiune, liderul PSD a recunoscut că Viorica Dăncilă a refuzat să susțină varianta restructurării Guvernului prin votul Parlamentului, care ar fi dus la schimbarea miniștrilor fără acordul președintelui Iohannis. 

”Doamna prim ministru a ezitat să vină în Parlament cu acestă formulă, probabil i-a fost frică că nu mai există majoritate.

În Coaliție, la noi în partid, am susținut aproape toți că cea mai eficientă procedură este remanierea prin Parlament prin schimbarea structurii, ceea ce ar fi făcut ca teoretic Iohannis să nu mai poată să respingă niște miniștri că nu au ținută.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Eu i-am prezentat doamnei Dăncilă cum stăm cu majoritatea, dar până la urmă eu nu mi-am permis și nu îmi permit niciodată să forțez un prim ministru.

Dacă simte teamă, nu trebuie forțat”, a spus președintele PSD la Antena 3.

Acesta s-a arătat deranjat de faptul că la cele trei ministere au fost numiți miniștri interimari. ”Asta nu e în regulă, să fie interimari. Suntem în situația în care avem trei ministere cu miniștri intermari, care nu pot avea toată forța de a lua decizii serioase”, a spus Dragnea. 

dancila___dragnea_01671600_1730f.JPG

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg