fbpx

dancila___dragnea_01671600_b1f27.JPG

Joi seara, într-o emisiune, liderul PSD a recunoscut că Viorica Dăncilă a refuzat să susțină varianta restructurării Guvernului prin votul Parlamentului, care ar fi dus la schimbarea miniștrilor fără acordul președintelui Iohannis. 

”Doamna prim ministru a ezitat să vină în Parlament cu acestă formulă, probabil i-a fost frică că nu mai există majoritate.

În Coaliție, la noi în partid, am susținut aproape toți că cea mai eficientă procedură este remanierea prin Parlament prin schimbarea structurii, ceea ce ar fi făcut ca teoretic Iohannis să nu mai poată să respingă niște miniștri că nu au ținută.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Eu i-am prezentat doamnei Dăncilă cum stăm cu majoritatea, dar până la urmă eu nu mi-am permis și nu îmi permit niciodată să forțez un prim ministru.

Dacă simte teamă, nu trebuie forțat”, a spus președintele PSD la Antena 3.

Acesta s-a arătat deranjat de faptul că la cele trei ministere au fost numiți miniștri interimari. ”Asta nu e în regulă, să fie interimari. Suntem în situația în care avem trei ministere cu miniștri intermari, care nu pot avea toată forța de a lua decizii serioase”, a spus Dragnea. 

dancila___dragnea_01671600_1730f.JPG

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg