fbpx

sinteza-zilei-ce-spune-tariceanu-despre-o-eventuala-coalitie-alde-psd-nu-am-incercat-sa-fentam-418286_41c15.jpg

Călin Popescu Tăriceanu a convins și a doua instanță, în procesul prin care DNA îl acuza de mărturie mincinoasă, pe o speță legată de retrocedări. Sentința de achitare este definitivă.

Imediat după pronunțarea acestei sentințe, Tăriceanu a intrat în direct la A3, declarând:

”Sigur că o astfel de decizie nu poate decât să mă bucure, dar bucuria mea este parţială, pentru că într-adevăr după avatarurile prin care am trecut începând din 2015 - purtat la parchet, purtat în instanţă, cu o presiune publică uriaşă asupra mea, care i-a afectat pe toţi cei din jurul meu, tot acest calvar astăzi s-a încheiat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bucuria mea este umbrită de faptul că ştiu că foarte mulţi alţi oameni care au fost sau sunt în aceeaşi situaţie cu mine nu şi-au încheiat încă procesele.

În 2015, când s-a pornit acţiunea DNA, la vremea respectivă eram singurul care avea curajul să vorbească despre abuzuri.

La noi instituţiile s-au transformat într-o încrengătură paralelă, care să impună regulile fără să aibă legitimitatea votului”, a susţinut preşedintele Senatului, adăugând că „lupta anticorupţie s-a transformat într-o luptă de răfuieli politice mai mult sau mai puţin mafiote, mai mult sau mai puţin la vedere.

Cu siguranță, chiar dacă o decizie a unei instanțe este de necomentat, fie că este pe placul opiniei publice, fie că nu, taberele vor avea de acum și mai multă muniție în războiul declarațiilor speculative. 

O temă care merită discutată: a fost sau nu legal constituit completul care l-a achitat pe Tăriceanu? 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg