Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, va solicita suspendarea din partid a primarului din Podenii Noi

0
pnl-prahova-primar_8eddb.jpg

pnl-prahova-primar_8eddb.jpg

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat că va propune suspendarea din partid a lui Mihai Alionte, primarul comunei Podenii Noi, care a fost reclamat la poliție că ar fi agresat un polițist local.

„În calitate de președinte al PNL Prahova, mă delimitez categoric de primarul din comuna Podenii Noi, Mihai Alionte, asupra căruia planează suspiciunea că ar fi lovit cu pumnii și picioarele un polițist local. La prima ședință a BPJ al PNL Prahova, voi propune suspendarea drepturilor și prerogativelor pe care acesta le are în PNL până la clarificarea circumstanțelor legate de incident”, a precizat iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, pe pagina de Facebook.

Citește și: Primarul din Podenii Noi, reclamat la Poliție că a bătut un polițist local

„În opinia mea, primarul unei localități trebuie să fie un exemplu din toate punctele de vedere pentru concetățenii săi, nicidecum să răspândească discordia și violența. Prin povestea legată de violențele în care se spune că este implicat, primarul Mihai Alionte a adus grave prejudicii de imagine partidului. PNL este o formațiune politică ce crede în dialog și supremația legii statului român, nicidecum în forța pumnului și în legea străzii”, a mai precizat Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.

Un polițist local a depus o plângere împotriva primarului din Podenii Noi susținând că acesta l-ar fi agresat.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău