Ex-premierul Mihai Tudose despre ministrul de Interne Carmen Dan: ”Mincinoasă, agresivă, incompetentă”

0
surse-mihai-tudose-vrea-demisia-lui-carmen-dan-nu-a-sefului-politiei-romane-video-266380_0bda2.jpg

surse-mihai-tudose-vrea-demisia-lui-carmen-dan-nu-a-sefului-politiei-romane-video-266380_0bda2.jpg

Mihai Tudose o cataloghează pe ministrul de Interne Carmen Dan ca fiind „mincinoasă, agresivă, incompetentă”, după ce chestorul Cătălin Ioniţă a făcut publice, într-o scrisoare deschisă, detalii legate de numirea la conducerea Poliţiei Române.

După ce a fost criticat de ministru Carmen Dan, chestorul Cătălin Ioniţă a publicat o scrisoare în care vorbește despre „situaţia extrem de gravă în care se găseşte Ministerul Afacerilor Interne sub conducerea actualului ministru”.

‘Pentru a clarifica de la bun început, vreau să fac referire la prezentarea mincinoasă făcută de ministru în luna ianuarie 2018 când în disputa politică cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, s-a prezentat public un raport din care reiese că sunt de acord cu ocuparea funcţiei de Inspector General al Poliţiei Române. Iată, vă prezint un raport înregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul că nu sunt de acord cu împuternicirea mea în funcţie. La acea vreme mi s-a pus în vedere să distrug acel raport, acesta fiind dovada clară că nu premierul minţea, ci ministrul de interne”, susţine Ioniţă.

După publicarea scrisorii, ex-premierul Mihai Tudose a postat pe facebook cu referire la fosta sa subalternă din Guvern: „Mincinoasă. Agresivă şi Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea. Ministrul de Interne… Carmen Dan !!! Poate chiar e util să mai stea acolo. Să o vedem şi să ne reamintim cum arată ,,omul perfect al lu’ Dragnea/ PSD” Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile… În faţa ei depun jurământul de onoare tinerele generaţii de poliţişti… ei stând drepţi în faţa unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă! Această ,,doamnă” este membră CSAT… Nu trebuie să-şi dea ea demisia… trebuie trimişi toţi acasă. Urgent!”, conchide Tudose, subliniind că „declaraţia chestorului Ioniţă este mult mai vastă şi dezvăluie şi multe alte mizerii’.”

surse fb Mihai Tudose, news.ro foto: cotidianul

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău