Maria Grapini s-a felicitat singură pentru realizări. Bine că nu și pentru frumusețe și inteligentă

0
image-2019-04-20-23100363-46-postare-maria-grapini_26127.jpg

image-2019-04-20-23100363-46-postare-maria-grapini_26127.jpg

Maria Grapini (europarlamentar PSD) este într-o permanentă recidivă în demonstrațiile de ”port neautorizat de inteligență”. Ultima perlă a fost postată pe facebook, stârnind un val de ironii.

Pe pagina personală de facebook, Maria Grapini se felicită singură pentru că Liviu Dragnea ar fi preluat de la ea ideea sancționării firmelor care vând produse de calitate inferioară pe piața din România. Ideea unei astfel de măsuri este una bună, fiind discutată în spațiul public de multă vreme. Nici măcar nu este important motivul, ci faptul că un om își adresează mulțumiri în mod public. Nu este de mirare în cazul unei femei care a dat naștere unui băiat mare, prea mare… treizeci și ceva de ani…

”Mulțumim! Felicitări, Maria Grapini!”, este mesajul de pe pagina oficială a europarlamentarului care candidează pentru un nou mandat în PE, pe lista PSD.

Grapini și-a ”câștigat” notorietatea prin seria interminabilă de greșeli gramaticale și fracturi de logică. A excelat de această dată, felicitându-se și vorbind despre sine la persoana a treia.

Comentarii ale ”fanilor”:) :

”Sarut mana, Maria Grapini! De ce suntati atat de proasta? Nu e o intrebare retorica! Multumim! Felicitari!!!”

”Când ma întâlnesc cu mine pe strada, îmi scot pălăria și ma salut politicos!”

”Europarlamentar este al doilea nume după căsătorie ?”

”Mulțumesc mie, pentru că nu sunt prost ca tine. MULȚUMESC MARIUS!”

”Ați uitat să vă dați Like la postare!”

”Bună seara very very much! Doamna motostivuitor este bine? Și-a găsit tracdraivărul?”

”Faptul ca ati ajuns chiar acolo incat sa va felicitati singura,pentru propriile d-voastra cuvinte,demonstreaza ca se petrece ceva extrem de interesant cu pretioasa d-voastra persoana.Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa mergeti in baie si sa va admirati in oglinda,apoi sa va atingeti buzele cu degetul aratator al mainii stangi si sa va trimiteti un pupyk delicat,finutz si diafan..Priviti-va indelung,aranjati-va suvitele rebele de par care va cad pe fruntea incarcata de ganduri pentru bunastarea romanilor si apoi spuneti :”Draga mea Maria,aici si acum,permite-mi sa iti adresez respectuoase felicitari pentru remarcabila ta activitate !Esti o demna europarlamentara si iti faci datoria asa cum merita romanii!!”.Dupa asta refaceti-va machiajul,tapati-va un pikutz zulufii si trageti o partida de „Darts” in care folositi drept tinta portretul Presedintelui Iohannis,stiti,nenea ala rau care va supara pe d-voastra si pe toti PSDistii si ALDEistii.Sunteti un caz unic si ati putea fi in mod lejer subiectul a 4 lucrari de doctorat in Psihologie.”

”Ești definiția prostiei cu tot cu formulă!”

”Prostie la superlativ.. Exact cum a facut si primarul din Bacau, si-a acordat singur un premiu, dupa care s-a emoționat  și a inceput sa planga.” 

… sunt doar câteva dintre sutele de comentarii ironice de pe pagina Mariei Grapini, această ”Bulă a internetului”.

image-2019-04-20-23100363-46-postare-maria-grapini_5ef6d.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău