fbpx

pact_tudorel_toader_si_liviu_dragnea_36942800_bcb18.jpg
Dacă până de curând i-a făcut toate jocurile liderului PSD, de la înlăturarea Codruței Kovesi, de la DNA, susținerea diverselor acțiunile ale Guvernului la CCR, inițierea demersului de înlocuire a lui Augustin Lazăr de la Parchetul General, în prezent, Tudor Toader s-a transformat într-una dintre țintele lui Liviu Dragnea. Motivul pentru care demnitarul de la Justiție a pierdut sprijinul PSD și a fost atacat de Dragnea în discursul său este pentru că nu a dat OUG privind completurile de judecată. În replică, Toader s-a pus pe replicat…pe Facebook.

Din discursul lui Liviu Dragnea ținut în cadrul evenimentului electoral, organizat de PSD, la Iași, cel mai tare l-a deranjat pe ministrul Justiției faptul că social-democratul a afirmat că de acum încolo va fi mai bine în domeniul care a fost gestionat de ministru-demisionar Tudorel Toader.

„Sigur mai rău nu poate fi. De la acel minister au venit pe această OUG în permanență observații, observații și puncte de vedere negative că nu trebuie făcută”, a declarat Dragnea.
În stilu-i caracteristic, Tudorel Toader a venit cu replica… pe Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„O simplă şi primă clarificare !
MJ nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative.
Mulţumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea şi până la ieşirea din minister, să nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile.
Felicit pe toţi colegii din minister care, în procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au făcut dovada unei depline responsabilităţi şi a unui înalt profesionalism.
În acest sens, luni voi publica şi situaţia statistică !
PS: nu voi mai rămâne în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări !”, a scris Tudorel Toader, pe pagina sa de Facebook

Foto:

pact_tudorel_toader_si_liviu_dragnea_36942800_67fb7.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg