fbpx

57430309_1350811198409351_1694940196904108032_n_6b16f.jpg

Vă invit și pe dumneavoastră să semnați petiția inițiată de primarul Adrian Dobre pentru susținerea transferului, de la Ministerul Apărării Naționale către Primăria Ploiești, a terenului pe care vom construi noul Spital Municipal Ploiești.

https://www.petitieonline.com/vremspitalmunicipal

În Ploiești circulă o vorbă: “Cel mai bun spital din Ploiești este trenul sau mașina către un spital din București!”
Și tot în Ploiești, dacă cineva are un accident de circulație și se lovește la picior și la ochi, este dus într-o clădire pentru a i se acorda primul ajutor la picior, după care este plimbat într-o altă clădire pentru a fi tratat la ochi.
Lucrurile nu mai pot continua așa!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am participat astăzi la dezbaterea publică „Politici de sănătate în Uniunea Europeană. Oportunități pentru România”, organizată de PNL Prahova, alături de colegii mei, europarlamentarul Cristian Bușoi, deputatul Roberta Anastase și primarul Ploieștiului, Adrian Dobre , unde am vorbit despre câteva teme pe care le consider importante:

1. Medicii și întreg personalul medical trebuie să aibă salarii mai mari, astfel încât să îi păstrăm aici, în țară, unde avem mare nevoie de ei.

2. UPU Ploiești nu poate asigura servicii de calitate, orice am face, și din cauza clădirilor în care funcționează Spitalul Județean – oameni care stau claie peste grămadă în saloane, comunicare greoaie cu aparținătorii la primirea urgențelor, infecții intraspitalicești care apar și dispar, secții separate în mai multe clădiri.

3. E necesar și urgent să începem construcția noului Spital Municipal de Urgență.

4. Fără a lua bani de la cetățeni, putem atrage zeci de milioane de lei la bugetul Ploieștiului, bani pentru construcția Spitalului Municipal de Urgență printr-o inițiativă legislativă pe care o voi depune în Parlament. E vorba de o lege care să instituie obligativitatea repartizării unei cote din venit ce revine municipalității după următoarea formulă: jumătate să se plătească la sediul angajatorului, jumătate la domiciliul angajatului. Astăzi, aproximativ 40.000 de ploieșteni lucrează în București sau în vecinătatea Ploieștiului, iar impozitele plătite de ei rămân în capitală sau în localitățile în care sunt angajați.

Le mulțumesc tuturor ploieștenilor, în special medicilor și personalului medical care au participat la această dezbatere!

#VremSpitalMunicipal #PNL #RomâniaÎnPrimulRând

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg