fbpx

CEX_10112018_1b0c3.jpg

Este de așteptat ca Tudorel Toader să fie remaniat, atât timp cât nu a răspuns întocmai comenzilor legate de modificarea legilor justiției și o eventuală OUG pentru amnistie și remaniere.

Printre numele vehiculate pentru preluarea portofoliului Justiţiei sunt cele ale lui Eugen Nicolicea, Robert Cazanciuc şi Şerban Nicolae.

Ședința începe la ora 12.00, fiind certe doar două nume pentru remaniere, din cauza candidaturilor la alegerile europarlamentare: Rovana Plumb și Natalia Intotero. Concret, despre luarea în discuție a remanierii ministrului Justiției nu a făcut nimeni vreo declarație, însă surse din PSD susțin că nu mai pot aștepta ca Tudorel Toader să le rezolve problemele, caz în care schimbarea lui a devenit o prioritate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nemulțumirile legate de Toader au fost exprimate clar, încă de săptămâna trecută, chiar de liviu Dragnea:

„Am avut un respect foarte mare pentru Tudorel Toader, am şi acum, dar a greşit foarte mult. Ca membru al unui Guvern asumat de un partid mare, într-o perioadă destul de agitată exact din motivele astea false, nu poţi să te joci cu aşa ceva. Aici este vorba despre o responsabilitate foarte mare pe care trebuie să ţi-o asumi şi nu poţi să enunţi ceva după care să te joci cu enunţul, mai ales că sunt foarte sensibile.

Asta este cea mai mare supărare. Nu are nimeni ceva cu domnul Toader personal, ba dimpotrivă, îi respect pregătirea. Nu discut altceva. Asta este marea supărare şi nu are rost să o ascund.  Am spus-o şi dumnealui, am spus-o foarte cinstit şi fără patimă, fără ceartă”, a declarat, săptămâna trecută, Liviu Dragnea.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg