fbpx

alegeri-2016-consiliul-judetean_66920.jpg

Consiliul Județean Prahova va avea o nouă componență ca urmare a încetării mandatelor, înainte de termen, pentru social-democrații Daniel Sepși și Ion Ionică. Conform listei de candidați la alegerile din 2016, înregistrată la Biroul Electoral Județean, primii care ar putea ocupa funcțiile vacante de consilier județean ar putea fi Adrian Lungu și Monica Petcu, însă nu este exclus să apară surprize. 

Propunerea de numire ar urma să aibă loc după ce, în prealabil, Consiliul Județean Prahova ar lua act de încetarea mandatelor consilierilor județeni Daniel Sepși și Ion Ioniță. 

În cazul lui Daniel Sepși încetarea mandatului are loc ca urmare a unei demisii depuse de acesta, încă de la jumătatea lunii martie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Daniel Sepși (PSD) și-a dat demisia din Consiliul Județean Prahova

În cazul consilierului Ion Ionică, încetarea mandatului, înainte de termen, ar urma să aibă loc din cauza stării de incompatibilitate asupra căreia Agenția Națională de Integritate s-a pronunțat încă din luna mai 2016, însă care a devenit definitivă ca urmare a deciziilor, definitive și irevocabile, ale Curții de Apel Ploiești și Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Citește și: Ion Ionică (PSD) își pierde mandatul de consilier județean, după ce a fost declarat incompatibil

Conform listei înregistrate la Biroul Electoral Județean Prahova, PSD mai are la dispoziție încă 10 persoane care ar putea deveni consilieri județeni.

Următorii pe lista înregistrată, în 2016, la Biroul Electoral Județean, sunt Adrian Lungu și Monica Petcu, care se regăsesc la pozițiile 21 și 22, urmați de Stefan Sandu, Adriana Sohan, Valentin Militaru, Adrian Bucur, Ciprian Ezaru, Valeria Rizea, Andrei Duran și Alexandru Hurloiu.

Foto - alegeri 2016 -candidati PSD

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook