fbpx

62037109_9cda0.jpg

Poate că v-ați obișnuit cu tot felul de personaje dubioase, ajunse în politica românească. Delarații ciudate, uneori iresponsabile, minciuni și sfidare. Acestea sunt ingredientele care încă ne mai lasă muți de uimire...

Un material difuzat de prestigioasa emisiune ”România, te iubesc!”, de la ProTV, o aduce în prim plan pe ”stimata doamnă” senator Gabriela Crețu, parlamentar PSD în cel mai sărac județ din UE - Vaslui.

Trei sferturi din suprafața funciară a județului Vaslui e teren arabil, iar asta ar trebui să fie o bogăție exploatată. Șeful Consiliului Județean a înțeles și are afaceri cu cereale. La fel și fiul său.  La Vaslui familia Buzatu a fost timpul la putere. Dumitru Buzatu. Politician, fermier, șef de consiliu, șef de filiala PSD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dumitru Buzatu e și tatăl unui politican mai tânăr, Tudor Buzatu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Europene condus de deputatul de Vaslui Ana Birchall.

Urmăriți cu atenție mimica, atitudinea și ceea ce spune Gabriela Crețu. Ori tupeul este inimaginabil, ori doamna necesită consult la un specialist, pentru că este greu de crezut că un om normal poate avea un asemenea coportament. 

Imagini și detalii pe știrileprotv.ro AICI.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook