fbpx

PTU4MCZoYXNoPTkyOGQyY2NlMjhiZmNmZDg0NzU2ZjY1MmViNTQxNjcz.thumb_81d15.jpg

Fost purtător de cuvânt al PSD, unul dintre cei mai grei vectori de imagine pentru partidul lui Liviu Dragnea, Adrian Dobre anunță pe facebook că plaecă la partidul lui Victor Ponta, pentru că PSD ”a intrat din păcate pe un drum fără întoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei și al populismului. Cu un discurs al urii, menit să divizeze și să antagonizeze clasele sociale.”

Postarea integrală a ex-psdistului Adrian Dobre:

”Am intrat in Partidul Social Democrat in 2010 la Consiliul National al PSD. Am urmarit personalitatea politica a fostului premier Adrian Nastase. Am avut onoarea sa lucrez cu presedintele Consiliului National al PSD o perioada. Pana cand a fost bagat la puscarie in urma unui simulacru de proces. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am urmat apoi calea politica social democrata, am muncit zdravan si cu multa placere multi ani. Am fost intotdeauna un om de stanga desi am muncit toata viata in mediul privat. Am ocupat pozitia de secretar de stat si purtator de cuvant al PSD. 

Cred in dreptate sociala, in egalitate de sanse dar cred in acelasi timp si in valoarea adaugata a economiei libere, a initiativei si a creativitatii. 

Si mai cred cu tarie ca locul Romaniei este cu capul sus in Europa. Vreau ca atunci cand baietii mei ma vor intreba (in scurt timp) care au fost valorile in care am crezut si pe care le-am promovat sa ma pot uita in ochii lor fara rusine, sa le raspund ca am fost de partea binelui si am facut lucruri bune pentru Romania. 

PSD a intrat din pacate pe un drum fara intoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei si al populismului. Cu un discurs al urii, menit sa divizeze si sa antagonizeze clasele sociale. 
Dar social democratia nu este despre ura. Social democratia inseamna incluziune, toleranta si bunastare, sansa la viata si la dezvoltare personala. 

Am cumpanit indelung si am luat o decizie importanta pentru mine. 
Din aceste considerente, prieteni, de astazi sunt ProRomania! Singura alternativa social democrata si europeana din Romania! ”

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook