fbpx

ODAwJmhhc2g9ZWI2YjhmYTE3NzY4ZDEyNTMyN2QyZWU1Y2Q4ZWYxYjM.thumb_9614d.jpg

Partidul Social Democrat are o nouă strategie de convingere a publicului de realizările sale în cei aproape trei ani de când se află la putere, alături de ALDE. Cu o tactică mai agresivă pe internet, PSD se folosește însă de poze din alte țări pentru a se lăuda cu „realizările” sale. Contactat de Digi24.ro, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că acest lucru s-ar fi întâmplat printr-un „mega-absurd”.

Din dorința de a avea o campanie mai agresivă pe internet, social-democrații au realizat o aplicație care va fi folosită de orice membru pentru a avea pe telefonul propriu realizările partidului.

 Anunțul a venit la numai câteva zile după ce Facebook a eliminat 30 de pagini, grupuri și conturi din România, parte a unei rețele coordonate carea induceau oamenii în eroare prin clonarea de pagini care imitau surse reale de știri, dar postau conținut pro PSD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De altfel, în întâlnirile sale cu organizațiile județene, Liviu Dragnea le transmiteasă țintească pe Facebook publicul de la oraș.

În acest sens, este nevoie și de imagini cu realizările partidului aflat la putere. Așa se face că social-democrații folosesc fotografii stock pe diverse pagini de Facebook, cumpărate de pe site-uri specializate. 

Citește continuarea pe digi24.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg