fbpx

primar_ee86c_befba.jpg

Primarul Mihai Alionte din comuna Podenii Noi, din Prahova, şi-a decorat pereţii biroului cu  tablouri care înfăţişează personaje istorice. Printre ele se regăseşte şi portretul lui Nicolae Ceauşescu.

Imaginile au fost postate pe Facebook, de un fost consilier local - Dorinel Ţintea. Fotografiile arată trei tablouri: unul cu Regele Carol I al României, altul cu domnitorul Moldovei Ştefan cel Mare și al treilea cu fostul lider comunist – Nicolae Ceaușeescu.

Liberalii care au murit în temnițele comuniste se întorc în mormânt cu un așa primar LIBERAL”,scrie pe pagina de socializare Dorinel Țintea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Edilul liberal se întreabă însă „ce e rău în asta?”

Și care este problema? Am mai multe tablouri. Sunt și cu Carol I, Ștefan cel Mare. Sunt niște conducători ai României care au condus țara asta bine. Trebuie să fugim de istoria României? Nicolae Ceaușescu face parte din istorie. A condus țara asta 25 de ani. A făcut lucruri rele, dar și foarte bune, din punctul meu de vedere. Nu pun însemne fasciste. Ce e rău în asta?”, a declarat Mihai Alionte, pentru Mediafax.

sursă foto: Facebook Dorinel Țintea

primar_3_2da91_fab2c.jpg

primar_ee86c_d0664.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg