ld_31299000_de248.jpg

Prezent la mitingul PSD de la Craiova, Liviu Dragnea a lansat atacuri virulente la adresa tuturor celor care-l vor în închisoare, inamicul principal fiind identificat în persoana președintelui Klaus Iohannis.

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea:

"Mă întrebau oamenii din presă zilele trecute cam câţi oameni vor fi la miting. Mi-a zis Claudiu că vor fi câţiva. Am înţeles că PNL a făcut miting aici într-un colţ. Ăsta e PSD-ul, oameni buni! Ăsta este partidul pe care Iohannis vrea să-l distrugă. Am trecut printre dumneavoastră - mi-e greu să vorbesc cu tu - toată lumea mi-a zis: Liviule, mi s-a spus peste tot pe unde am mers «Liviule, nu te lăsa»."

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Ăsta e partidul pe care Iohannis şi clica lui vrea să-l distrugă. (...) Mulţi mi-aţi spus: Liviule, nu te lăsa! Mi-a mai zis cineva tot aici: Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo. Sper să nu ajungem acolo pentru că asta e dorinţa de zi şi noapte a lui Iohannis, pentru că e îngrozit de noi. Să meargă în Germania? Poate pleacă la Miami. Nu poate să rămână în ţară să dea socoteală şi el şi ai lui pentru toate abuzurile din ultimii ani, pentru toate destinele distruse, vieţi frânte, pentru toate blocajele, pentru ura pe care a promovat-o? Trebuie să răspundă pentru casele furate şi el şi ăia care îl acoperă."

"Mulţi nevolnici din această ţară au tot încercat să pună în sertare marile momente ale istoriei, momente care arată patriotismul român. De la Revoluţie, românii au început să privească cu încredere, să aibă curaj să se bată pentru ţara lor. Vreau să vorbim cu curaj despre România şi patriotism. Prea mult timp ni s-a spus «învăţaţi-vă cu salariile mici, că altfel nu vin investitorii». Şi au stat românii ani şi ani cu salarii de mizerie, pentru că, nu-i aşa?, în România numai aşa puteau veni investitorii."

"Prea mult timp ni s-a spus că mai importante sunt interesele UE decât interesele României. Orice german, belgian, olandez se gândeşte în primul rând la ţara lui, pentru că aşa e normal. Dar dacă România a fost condusă fără coloană vertebrală, cu capul plecat, dacă stai cu coloana dreaptă, mai plesneşte câte un disc, dar măcar stai cu coloana dreaptă, nu încovoiată."

"Sunt speriaţi că fermierii români au început să pună pe masa românilor produse româneşti gustoase. Am ambiţia mea să acoperim şi lunile de iarnă şi vom subvenţiona şi centralele termice pentru solarii şi folia dublă.

De zeci de ani de zile şi-au bătut joc de pământ, au făcut tot ce au putut ca să îngenuncheze ţara. Trebuie să stăm să vedem cum cerealele noatre să plece afară şi să se întoarcă biscuiţi? Să stăm în continuare să ne uităm cum companii străine calcă în picioare fermierii români?

Vin nişte maimuţioi, nişte măscărici să ne spună că nu suntem europeni? Eu îmi iubesc ţara şi m-am hotărât să-mi asum orice risc, orice pericol pentru a lupta pentru România. Oamenii pe care îi vedeţi aici, care vor merge în Parlamentul European, sunt oamenii în care am încredere maximă. Niciunul nu ar fi ajuns pe această listă dacă nu era patriot pur sânge. Nu mai vrem tratament dublu pentru noi, rău pentru noi şi bun pentru alţii. Vrem să meargă la Bruxelles pentru a fi o voce puternică pentru ţara noastră, pentru a spune cu curaj ce înseamnă România. Nu mai acceptăm să fim puşi la colţ pentru tot felul de minciuni."

Reamintim că luni, 15 aprilie, liderul PSD Liviu Dragnea are ultimul termen în procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. În prima instanță a primit o condamnare la închisoare de 3 ani și 6 luni. 

foto rtv

ld_31299000_d9b1d.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg