fbpx

92481-72339-cj-xl_XL.jpg

Terenurile pe care este amplasat CET Brazi sunt la Parcul Industrial Brazi și sunt sub sechestru. Cu toate acestea, Consiliul Județean Prahova se va întruni în ședință pe 30 martie, iar pe ordinea de zi figurează și proiectul de cedare a CET Brazi din domeniul județului în domeniul municipiului Ploiești.

Proiectul are nevoie de două treimi din voturi, majoritatea PSD-ALDE fiind insuficientă. Surse din administrație susțin că deja au iînceput negocierile pentru ca trei voturi de la PNL să fie date în favoarea acestui proiect, contestat de primarul Ploiestiului, Adrian Dobre.

Edilul Dobre a solicitat ca trecerea CET-ului să se facă respectându-se legea și cu condiția ca terenurile să nu fie grevate de sarcini, pentru că altfel nu pot fi atrase fonduri europene pentru retehnologizare.

La ultima ședință a Consiliului Local Ploiești nu s-a ținut cont de condițiile solicitate de primarul Dobre. Aleșii PSD și ALDE au aprobat o solicitare către Consiliul Județean Prahova privind preluarea CET Brazi, fără a se preciza în textul hotărârii nimic cu privire la eventualele sarcini existente pe teren.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg