fbpx

93222-gg_XL.jpg

Ploieștiul rămâne fără furnizor de agent termic de la 1 mai, însă politicienii fac ce știu ei mai bine: se atacă. Este și cazul primarului Ploieștiului, respectiv ministrului Mediului. Cei doi s-au atacat reciprioc, luni seară, pe Facebook.

Postarea Grațielei Gavrilescu:

”Primarul plângăcios a cântat iar, cât a putut de tare, cucuriguuuuu! și a produs, pentru ploieșteni... o biată mărgică, și aia ciobită!
În traducere: a mai făcut o conferință de presă, ca să transmită ce NU este capabil să rezolve.
Mulțumim!
Știam!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce “a pus la punct” curățenia orașului cu o postare pe Facebook și vreo trei declarații filmate și “a obținut” aer de calitate fluturând filele unui biblioraft roz, azi, a găsit ȘI “soluția” de ”a asigura” servicii de apă caldă și căldură și după ce Veolia își va fi făcut bagajele, în mai.La robinet, vom aduna lacrimile lui iar, la iarnă, ne va încălzi caloriferele cu fruntea-i cea încinsă de atâtea griji!Doamne, cu ce am greșit de avem așa un primar?”

Postarea primarului Adrian Dobre: ”Această Dăncilă a Ploieștiului, Leocadia Gavrilescu

Din prea multă inteligență și competență, după ce a anunțat de vreo 10 ori că pune taxă pe automobilele poluante, șefa ALDE Prahova a recunoscut candid că nu prea înțelege cu ce se mănâncă funcția de ministru al Mediului. Pentru că nu a fost în stare să găsească o formulă matematică să-i pedepsească pe cei care poluează peste măsură și care umplu România de rable, doamna Leocadia a abandonat lupta.

Anunțul de azi vine la doar o săptămână după ce stimabila făcea ochii mari și umezi la aflarea veștii că 23 de mii de români mor anual din cauza poluării. Și, pentru că probabil în mintea ei vorbim de un număr neglijabil, a abandonat orice măsură pe care ar fi putut să o promoveze ca ministru al mediului. 
Imaginați-vă numai că Leocadia vă va fi propusă drept marea soluție a PSD-ALDE la alegerile din 2020. Să nu ajungi la concluzia că actuala putere își bate joc de Ploiești?”

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg