fbpx

dragnea medici operatie.jpg

Preşedintele PSD Liviu Dragnea se află internat într-o clinică privată şi ar putea rămâne spitalizat mai multe zile în urma problemelor de sănătate. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu a declarat că medicii au efectuat analizele preliminare, după ce acesta a acuzat dureri de spate, şi că există o suspiciune de dublă hernie, urmând să decidă dacă îl operează, scrie Mediafax.

Luni, Liviu Dragnea trebuia să se prezinte la ICCJ pentru a fi reaudiat în dosarul privind angajările fictive, dosar în care a fost condamnat, în prima instanță, la trei ani și jumătate de închisoare. 

Codrin Ștefănescu a declarat că l-a vizitat pe Liviu Dragnea la spital. Secretarul general al PSD a precizat că medicii urmează să decidă luni dacă îl vor opera pe liderul PSD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am fost să-l vizitez pe Liviu Dragnea la spital cu Mircea Drăghici exact când ne-am întors de la Brăila. Părerile doctorilor sunt împărţite. Adică doi dintre marii noştri specialişti spun că n-ar fi nevoie de o intervenţie chirugicală, alţi doi spun că e nevoie de două intervenţii chirurgicale şi urmează ca în seara asta şi mâine dimineaţă după ce mai fac un set de analize să ajungă la o concluzie comună. El ar dori să nu se ajungă la operaţie. Este o dublă hernie şi are şi o problemă la gât.

E o chestiune cervicală. Urmează ca mâine să primim un răspuns exact. În orice caz, va trebui să stea la pat în următoarele câteva zile obligatoriu. Prin urmare va trebui să oprim turneul în ţară. La sfârşitul săptămânii aveam de vizitat colegii noştri din oraşele judeţen din Cluj, Sibiu şi Braşov. E foarte posibil să amân aceste conferinţe. Mâine voi vorbi cu colegii mei şi o să trimit o circulară în sensul acesta, în funcţie de ce aflăm mai multe de la medici”, a afirmat Codrin Ştefănescu, duminică seara, la Antena 3. 

citește mai multe mediafax.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg