fbpx

Liviu-Dragnea-psd.jpg

Liderul PSD s-a declarat un susţinător al magistraţilor şi a afirmat că nici el, nici partidul nu au făcut nimic împotriva acestora. Dragnea susţine că tot ce s-a făcut în domeniul justiţiei a fost pentru a spori independenţa magistraţilor şi pentru a-i proteja de abuzuri.

”Şi eu îi sprijin pe magistraţi şi îi sprijin cu toate puterile mele. Nu văd de ce nu i-aş sprijini. Nu am făcut absolut nimic, nici eu, nici PSD, împotriva magistraţilor.

Ba, dimpotrivă, cu tot ce am putut am sprijinit creşterea de salarii pentru magistraţi, am sprijinit investiţiile în infrastructură, am sprijinit drepturile de pensie şi, de asemenea, am pus umărul toţi, cât am putut, pentru a face o legislaţie care să mărească independenţa magistraţilor şi care să îi protejeze pe judecători de toate abuzurile care au ieşit la iveală şi care probabil vor mai ieşi la iveală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Faptul că au fost anumite dosare deschise din oficiu împotriva unor judecători, pe deciziile luate, mie mi se pare un lucru de o gravitate foarte mare.

Trebuie să limpezim şi să definim în ce constă sprijinul pe care îl dă unul sau altul pentru magistraţi în această ţară. Eu am spus şi spun în continuare că voi face tot ce ţine de mine pentru că judecătorii din România să ajungă la un nivel de decizie care să nu mai fie afectată de niciun serviciu secret în baza unor protocoale, de niciun mijloc de şantaj sau de ameninţare. Asta am făcut şi asta vo face în continuare”, a declarat Liviu Dragnea.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg