fbpx

20190307_125149.jpg

Prezent la Ploiești, pentru o întâlnire cu membrii Pro România, fostul premier Mihai Tudose a vorbit despre „incoerența” Guvernului PSD , dar și despre faptul că ar exista o „agendă ascunsă”. Cât privește autostrada Ploiești - Brașov, Tudose susține că proiectul „nu s-a vrut”.

Fostul premier al României a vorbit despre  lipsa de coerență a PSD, dar și de o „agendă ascunsă”. „Pe Justiție una vorbim la Bruxelles, alta vorbim în țară. Uitați-vă când a fost ședință de Guvern (...).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A intrat în ședință de Guvern cu modificarea la Ordonanța 7, în conformitate cu cele stabilite cu CSM. Un mic amănunt. CSM a dat aviz negativ, nu a stabilit nimic. Declarăm că suntem parteneri serioși externi cu NATO pe securitate națională și cheltuim 2% pentru securitate națională. Ghici ce? Nu prea i-am cheltuit”, a susținut Tudose, care și-a continuat criticile susținând că, din păcate, acum Guvernul PSD, comparativ cu ultimii 29 de ani, poate fi acuzat și că este „incapabil”.

Tudose a vorbit și despre o „agendă ascunsă”, însă nu a vrut să dea detalii pe această temă. Întrebat ce părere are despre faptul că autostrada Ploiești - Brașov nu este nici acum gata, fostul premier al României a susținut că dacă rămânea la Guvernare acum ar fi început lucrările.

„Prahova este cumva în mijlocul țării, iar autostrada Ploiești - Brașov tinde să devină simbol al ineficienței, neputinței, impotenței, spuneți ce vreți, a noastră, a tuturor. Îmi asum ceea ce spun. Dacă rămâneam la Guvern, astăzi aveați excavatoare pe câmp, fiindcă era semnat memorandumul cu Banca Mondială și calendarul de implementat, între Ministerul Transporturilor și Banca Mondială, cu BEI, cu BERD... (...) Anul care a trecut era anul de proiectare, studii... Nu s-a vrut”, a susținut Tudose.

Fostul premier al României a demisionat această funcție în ianuarie 2018, iar la mai bine de un an de la acel moment criticele la adresa partidului din care a făcut parte sunt extrem de dure.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg