fbpx

primaria-ploiesti-comisia-2.jpg

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, i-a acuzat, joi, pe membrii Comisiei nr. 2 a Consiliului Local Ploiești, de faptul că au „tergiversat aprobarea amplasării de corturi de către mai multe partide politice în municipiul Ploiești pentru strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare.

„Consider, de fapt și de drept, că este un atac la democrație. Nu se poate să ai o astfel de atitudine pentru o astfel de acțiune. O să solicit membrilor Comisiei nr. 2 să reia această ședință. Sper să o facă într-un termen cât mai rapid. Dacă nu vor face acest lucru, sfătuiesc toate partidele care au solicitat să amplaseze corturi în municipiul Ploiești să o facă, bineînțeles, respectând regulile pe care ar fi trebuit să le respecte în mod normal”, a declarat Adrian Dobre, care consideră că „o să solicite Poliției Locale să dea decât avertisment”.

Mai mult, primarul Adrian Dobre a susținut că tergiversarea emiterii unui aviz „este o acțiune ilegală. Cred că putem vorbi chiar de un abuz în serviciu. Nu este normal acest lucru și fac apel către partide, și fac apel către Poliția Locală, pentru că, de fapt și de drept, vorbim de respectarea unor drepturi”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primarului Adrian Dobre cererile au fost depuse de PRO România, PRM, USR, PNL, dar chiar și de ALDE. De precizat este faptul că din Comisia nr. 2 fac parte numai aleșii locali PSD, ALDE și un membru de la PMP.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg