fbpx

roberta-anastase-ironizata-in-fata-parlamentarilor-vezi-cum-a-reactionat-presedintele-camerei-121402.jpg

Și în luna februarie deputat Roberta Anastase a continuat seria demersurilor pe lângă autoritățile competente pentru luarea unor măsuri reale, concrete, în ceea ce privește combaterea poluării în județul Prahova și, în special, în municipiul Ploiești.

Lipsa de reacţie a acestora a fost taxată aspru, deputatul Anastase solicitându-le public să informeze cetăţenii judeţului Prahova cu privire la efectele catastrofei ecologice produse în Parcul Industrial Brazi. De asemenea, le-a somat să ia măsuri concrete pentru combaterea și stoparea acestui flagel.

La nivel parlamentar, în luna februarie, activitatea parlamentară a Robertei Anastase s-a concentrat, în mare parte, pe dezbaterile organizate în cadrul comisiilor de specialitate şi în cadrul şedinţelor plenare dedicate Legii bugetului de stat pe 2019.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În marja dezbaterilor organizate la nivelul comisiilor de specialitate, doamna deputat Anastase a punctat principalele vulnerabilităţi ale bugetului de stat propus de Guvern. Astfel, în cadrul şedintei comune a Comisiilor de politică externă, Anastase a subliniat faptul că bugetul propus de Ministerul Afacerilor Externe trebuie să răspundă actualelor provocări în materie de reprezentare externă.

Totodată, Roberta Anastase i-a solicitat ministrului Meleşcanu un punct de vedere cu privire la declaraţiile făcute de ministrul  de interne Carmen Dan cu prilejul reuniunii informale a miniștrilor Afacerilor Interne şi de Justiție, referitoare la accederea României la spaţiul Schengen.

roberta-anastase-ironizata-in-fata-parlamentarilor-vezi-cum-a-reactionat-presedintele-camerei-121402.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg